Over mij

Als zoon van een tuinder heb ik altijd al een sterke affiniteit met ondernemers. Deze passie is in de loop der jaren alleen maar sterker geworden. Ik ben in mijn element wanneer ik samen met de ondernemer nieuwe wegen en mogelijkheden kan ontdekken en onderzoeken. Naast creatief ben ik realistisch, flexibel, veelzijdig, pragmatisch en kan snel analyseren. Mijn helikopterview en kennis van zaken maken het mogelijk sterk op het resultaat te sturen en snel tot de essentie te komen. Ik heb me voortdurend verdiept in de ontwikkelingen in de diverse sectoren. Ik zie beperkingen als uitdagingen die overwonnen kunnen worden. Ik geniet van complexe uitdagingen als het gaat om financiële aangelegenheden. Kenmerkend: betrouwbaar, loyaal en betrokken.

Mijn doel is ondernemen, invloed hebben in combinatie met het helpen en adviseren van ondernemers. Daarbij is het voor mij essentieel om op basis van wederkerigheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid duurzaam ondernemen te bewerkstelligen en er samen beter van te worden.

Ik ben een ervaren allround financieel adviseur met 30 jaar ervaring als Accountant en Accountmanager en heb van daaruit veel ondernemers mogen helpen met het realiseren van hun ambities. Dit zet ik graag voort vanuit mijn eigen onderneming.

Zoals een ondernemer in het verleden eens aangaf:

Zonder dat zetje van jou had ik deze volgende stap nog niet genomen. Ik ben er enorm blij mee.

Heb jij ook een zetje nodig? Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Menu