Investeerders

Van Rijn Bedrijfsadvies verbindt investeerders met ondernemers, die willen groeien en/of door ontwikkelen.

Ben je een ondernemer of particulier met passie voor ondernemers en heb je vermogen om te investeren, dan breng ik je graag in contact met ondernemers die gefinancierd willen worden.

Of ben je juist een ondernemer die gefinancierd wil worden door een investeerder, dan breng ik jullie graag in contact met elkaar. Een goede voorbereiding en persoonlijke aandacht zijn hierbij zeer belangrijk. Ik breng de juiste partijen met elkaar in contact en zorg voor transparante informatie voor alle betrokken partijen en beoordeel de overeenkomsten, zodat iedereen verantwoord kan investeren.

Er is een toenemende vraag naar investeerders naast de gebruikelijke financiers zoals de banken. Reden hiervoor is dat er steeds meer duurzame en/of innovatieve investeringen gedaan worden, waar (voor een deel) extra risicodragend kapitaal voor nodig is, wat steeds minder via de gebruikelijke financieringsstromen beschikbaar komt. De looptijd van de financiering, de rente en de geboden zekerheden zijn afhankelijk van waarin je gaat investeren en de specifieke omstandigheden en zal dus maatwerk zijn.

Interesse? Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Menu