Bedrijfsvoering

Hoe bestuur je je bedrijf? Zijn de bedrijfsprocessen nog effectief en efficiënt? Begeef je je nog op de juiste markt? Zijn afnemers nog tevreden? Hoe gaat het met de externe relaties? Hoe gaat het met je medewerkers? Het loopt goed, maar je wilt meer…

Sparringpartner

Als sparringpartner kan ik tal van onderwerpen met je bespreken en je wellicht aan het denken zetten. Ook het regelmatig toetsen van de realiteit aan je ondernemingsplan mag hieraan niet ontbreken.

“Ondanks dat de bank aangegeven had dat ik mijn financieringsplafond had bereikt, heb jij me toch kunnen helpen met een mooie oplossing”

“Je hebt me een slapeloze nacht bezorgd met je opmerking over de afhankelijkheid van die ene opdrachtgever, maar we hebben het goed doorgesproken en zijn nu beter voorbereid”

Sturen op cijfers

Veel ondernemers sturen op cijfers, maar wat betekenen deze cijfers nu voor jouw en je bedrijf. Hoe doe je het in vergelijking met je concullega’s? Hierop kunnen we uitgebreid ingaan.

Groei en ontwikkeling

Je bedrijf groeit of je bent juist toe aan een volgende stap. Wat betekent dit voor je bedrijf; voor de huidige activiteiten; voor je personeel en voor jezelf? Waarin wil je groeien? Wat is hiervoor nodig? Past deze stap in je visie en is het onderdeel van je strategie? Welke investeringen brengt dit met zich mee? Hoe wordt e.e.a. gefinancierd? Goed om hier samen bij stil te staan.

Ondersteuning aan bedrijven in slecht weer

Heeft je bedrijf problemen in de bedrijfsvoering en/of op financieel gebied dan helpt het veel ondernemers te sparren en te weten dat iemand meedenkt en je door deze vervelende periode heen helpt. Hierin kan ik je terzijde staan.

Interesse? Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Menu